Om påskförberedelser

Jag har haft världens bästa och årets längsta arbetsdag idag. Möten, lunchträning och workshop. Kom just hem till en nystädad lägenhet (som jag alltså städat själv men det är så ovanligt så jag blir lika överraskad och överlycklig varje gång) och innan jag stupar i säng ska jag fundera lite påskplaner. Jag har redan skickat iväg fjällpackningen som ska gå med bilen med takbox men det där lilla extra, det har jag kvar.

Bilden är lånad från Mia Öhrn som har en hel del påskpynt och inspiration på sin blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s