Om fredagsyoga

 Jag har rejäl träningsvärk efter en riktigt bra men intensiv träningsvecka men ändå (och även lite just därför) var jag på mitt favoritpass att starta en fredag med imorse, yoga på iksu plus. Med utsikt över älven och idag ett väldigt skönt pass med fokus på höfterna så jag klarade plötsligt en sidokråka! 

Solig dag, solförmörkelse och sedan brakade hagel/snöbusväder igång så jag kryper upp i soffan ikväll. Jag har handlat ingredienser för att testa ett nytt recept också, ha en trevlig kväll och helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s