Om fredagskänsla

DSC_6888

Igår märkte jag att mina tulpaner höll på fullständigt rymma ur vasen, lika fascinerad varje gång de växer så det knakar trots att de är avskurna, men eftersom blommorna fortfarande var fina skar jag ner dem rejält och gjorde ett riktigt eldfång av dem. Nu sprider de vårkänsla några dagar till!

Idag har jag haft riktigt ordentlig fredagskänsla! Började morgonen med ett pass yoga på iksu plus, perfekt start på fredagar. Flera kreativa möten, lunch på universum och så har solen lyst hela dagen! Helgen blir en blandning av förhoppningsvis fortsatt fint vårväder men mest träning och nationalekonomi ska jag ägna mig åt. Men ikväll Johan Olsson och Marit Björgen på skavlan. Trevlig helg på er!

tulpaner

DSC_6883Prickat fokus i pistillen! (eller?) Så kan det gå när man övar makro med fast 50mm-objektiv. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s