Om skid-VM

Alltså det här världsmästerskapet i längdskidor känns som det slår allt. Vilka åkare! Charlotte Kalla inte minst men även giganterna från Norge, Johaug och Björgen. Och så idag Sofia Bleckur. Är lite piggare idag, städade lite imorse och hade mamma och pappa här på besök till tremilen. Var ungefär världens opiggaste värdinna men bryggde kaffe och drack första koppen på två dagar och den smakade himmelskt. Anser mig därmed någorlunda friskförklarad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s