Om att glömma bort restips

Johanna Westberg santorini

Alltså så irriterande. Jag har en MILJON gamla visitkort, kvitton, mobilbilder och broschyrer från överallt i världen för att komma ihåg allt jag varit på och som jag tänker att det kanske jag vill tipsa nån om någongång. Nu letar jag efter restaurangen i Fira på Santorini där vi åt första kvällen, rödrutiga dukar, otroligt god men prisvärd mat, klassiskt grekiskt utbud, världens brantaste trapp upp till övervåningen och magisk utsikt över havet och solnedgången. Nån som känner igen? Håller som bäst på att städa i den resminneslådan (även känd som ”tar tag i sen-lådan”) och kan inte för mitt liv hitta det. Inte någonstans. Just det här som av alla gamla skrynkliga lappar faktiskt var ett väldigt bra tips. Trevlig kväll med god mat och blåst i håret hade vi iallafall! Ibland kanske man faktiskt inte behöver komma ihåg exakt allting.

9 reaktioner till “Om att glömma bort restips

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s