Om förvaringsinspiration

förvaring-hylla-stadshem-700x525

Idag är min hjärna alldeles tom på bloggidéer. Jag har läst vad som känns som en miljon artiklar om arkitektur, forskningslabb, ekonomi och annat idag (det är inte sant men det är fler än vanligt så det känns så). Jag ska iväg och åka skidor men fick en stund hemma och jag håller på och sorterar kvitton, papper, deklarationsgrejs och betar av listan på mejl och kontakter och det känns mest hopplöst så jag började söka lite inspiration på förvaring. Jag har inget, och vill inte ha, något hemmakontor men jag älskar förvaringslådor, boxar, mappar och jag gillar även inredning även om det kommer och går i vågor hur mycket tid jag lägger ner på det eftersom jag gör det så mycket i jobbet ändå. Min lösning på det mesta (kategori: papper, städning, förvaring, stensamling m.m.) heter Ikea PS skåp, ett plåtskåp som rymmer i princip allt man vill. Men jag surfade iallafall en stund och hamnade på en inredningsblogg som verkligen passade mig, Ellmania, bilden ovan är hämtad därifrån. Det skulle kunna vara mitt vardagsrum!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s