Om januaris träning

IMG_1439Jag har ägnat kvällen åt att summera januaris träning. Jag försöker i det mesta att inte hitta på att jag ska dokumentera för mycket, det är lätt hänt att jag gör det och får bara dåligt samvete. Men med träning är det annorlunda, jag vet att det ger mycket om jag håller koll och överblick. Jag blir peppad, motiverad, kan dra slutsatser, planera upplägg för utmaningar och vila. Så med facit i hand kan jag konstatera att jag tränade ovanligt mycket på jullovet även om det inte gick åka skidor, sen började januari lugnt innan det redde upp sig de tre sista veckorna då jag känner att jag tränat på en nivå som är lagom för mig.

Jag gör det både manuellt och digitalt och ur funbeat.se (app) syns tårtdiagrammet. Mycket rörlighet alltså. Somamove och yoga. För lite skidor om ni frågar mig, men det beror på Force Majeure.

Totalt 23 pass, 25 timmar och 45 minuter. En dryg mil skidor och några löpsteg faktiskt, en transportlöpning mellan två träningar (!) i mina nya icebugs för några veckor sedan. En kilometer eller så.

I februari blir det lite mindre soma eftersom jag inte ska vicka söndagar längre men det blir betydligt fler skidmil hoppas jag!

 

3 reaktioner till “Om januaris träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s