Om fredagsträning

IMG_1414Det är inte dumt att träna på fredag direkt efter jobbet. Vilken direkt automatisk omställning från arbetsvecka till helg. Sägs kunna mota helghuvudvärk om man lider av det (ni vet den där sorten som bryter ut när man blir ledig).
Körde ett pumppass och riktigt njöt av att inte behöva tänka på nånting och fokuserade jättemycket på tekniken men la samtidigt på lite extra. Är man bara deltagare kan man ju smyghoppa över nån reps tänkte jag. Men det gjorde jag förstås inte, reptilhjärnan på – check. Och så tyckte min kollega att jag skulle haka på hennes utmaning att gå på femmorna på bicepslåten. Det har jag aldrig ens försökt förut, biceps är riktigt trögt öka i eftersom det är en så liten muskelgrupp men jag hakade på, och skam den som ger sig, några fula pulsar där på slutet med bedrövlig teknik och desto mer grimaser så var det plötsligt avklarat. Blodsmak och eufori!
Bra start på helgen och ikväll är det jag som är flyttkarl, tydligen får man pizza då! Och umgås med hon som ska flytta, jackpot!
Trevlig fredag mina vänner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s