Om att längta efter riktig vinter

VintersolSåhär såg det ut i söndags vid Nydalaskidspår. Igår var det fortfarande fin vinter men ni anar inte min förvåning och förtvivlan imorse när jag klev ut genom dörren, inatt medan jag sov försvann vintern. Igen. Slask och åter slask. Mycket ligger kvar och kanske vänder det men jag blir lite väderdeprimerad. Håller tummarna för fint skidväder i helgen! Har ägnat kvällen åt att handla på väg hem, göra matlådor och tvätta.

Jag har kollat igenom bilderna från förra helgen också och kan konstatera att det blir bättre och bättre, det blir skarpt, men inte alltid som jag tänkt. Bara att fortsätta öva, glad jag hittat två hobby (kategori: helt plötsligt och ganska överraskande faktiskt) både foto och yoga som jag faktiskt kan fortsätta utöva, utveckla och glädjas åt livet ut.

3 reaktioner till “Om att längta efter riktig vinter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s