Om att äta ute

IMG_0844.JPGJag brukar inte ge några nyårslöften men idag kom ett spontant iallafall: att äta mer ute. Utomhus.
Vi har varit på utflykt idag och precis som alla andra gånger smakar det så fantastiskt gott.
Som ni kan se på bilderna så har det töat rejält och kylan och det härliga skoterföret är ett minne blott. Skidor är inte heller kul köra bland is, sand och ris. Halvbra start på året vad gäller vädret men nåväl, det är skönt att slippa dubbla underställ också. IMG_0855.JPGglammiga mamma flippar burgare i nyårsnaglarnaIMG_0846.JPGIMG_0858.JPG

En reaktion till “Om att äta ute

  • En bra ambition, den hämtar jag inspiration av! Det är så gott att äta ute och öppnar för nya möjligheter att TA sig ut… Svårt t.ex för kidsen hänga inne HELA kvällen eller dagen om maten serveras en skogspromenad bort 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s