Om att vara hemma och inte äta julmat

thaimatSå var den glada julen slut, slut, slut. Fantastiskt har det varit och oj vad gott jag ätit men ack så skönt att komma hem. Jag har lagat thaimat och druckit kolsyrat vatten. Är trött som tusan trots att jag sovit ett helt jullov, det kommer bli tungt att kliva upp på mornarna igen men inspiration börjar återvända och det kliar i fingrarna att sätta mål, skriva att göra-listor och vips kommer det kännas kul med lite vardagsrutiner också. Men först ska jag läsa ut min bok och dyka direkt på nästa ifrån julklappshögen.

2 reaktioner till “Om att vara hemma och inte äta julmat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s