Om nyårsafton

IMG_0837.JPGNyårsafton var lugn och med väldigt god mat. Det töar så en kan tro det är april här så det blev gym och bastu som uppladdning. Vi har massor med hundar så det blev väldigt lite fyrverkerier och till slut fick vi iväg en ballong också.
Årssummering kommer så småningom, nu är det bara en dag kvar i fjällen så vi ska passa på göra en utflykt. En liten summering finns i bildform på instagram, men den gjorde jag innan jag tog min norrskensbild.
Nyårslöften gör jag inga men däremot lite årsplaner smids för fullt! Jag tänkte fortsätta på temat stark och frisk.
God fortsättning!

En reaktion till “Om nyårsafton

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s