Om yoga och akrobatiska utmaningar

IMG_0594

Jag har kört yoga idag. Och lekstuga. Världens bästa mysiga dag igår och idag när det borde varit lilla juldagen med snö och ledighet så har det regnat precis hela dagen och jag har jobbat som vanligt. Sen dags för en timmes yoga alltså och sedan övade jag och Nygren på att stå på huvudet. Fötterna tar faktiskt inte i väggen där på bilden och jag stod flera sekunder. Det mesta går bara man ger sig den på det, och låter det ta tid. Jag kan rekommendera att ha sån här lekstuga med en kompis! Stå på huvudet, armarna, brygga, kullerbyttor och jag kommer hem gnolandes, dansandes och alldeles superpigg!

Huvudstående kanske inte är supersvårt bara man vet hur man ska göra och får till spänningen i bålen, däremot är yoga och rörlighet är en rejäl utmaning för mig – på vissa delar. Jag är jätterörlig i vissa leder men jag är stel i höftböjarna och jag är ojämn höger-vänster i hela kroppen. Men jag gjorde iallafall till slut hela den där yogautmaningen och den var precis lagom för mig. Nu ska jag ta ett varmt bad med ett lyxigt doftljus jag fick i julklapp igår innan jag dunsar i säng för imorrn är det både julfrukost och julmiddag. Carpe regnig måndag!12daysofxmastwists

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s