Om ingen vinst för svenska resebloggar

vinnare i venture cup höst 2014 region nordIgår avgjordes regionfinalen i Venture cup och vi var ett av två bidrag i kategorin webb & media. Tyvärr vann vi inte men det känns ändå som en stor prestation att ha kommit såhär långt och det är med stor ödmjukhet jag läser om uppfinningarna som vann. Vi har fått massvis med hjälp och input och framförallt hejarop på vägen och har nu en bra plan och många idéer att jobba vidare med, även om vi inte vann prissumman. Tack alla ni som tyckte och tycker vi är bra ändå!

Pressmeddelande från region nord finns HÄRoch läs mer om alla vinnarna HÄR

2 reaktioner till “Om ingen vinst för svenska resebloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s