Om instruktörsinspiration

IMG_0265

Den här bilden kanske inte egentligen är något för the world wide web men jag är så inspirerad på allt som har med yoga, styrka, smidighet och kroppskontroll att göra just nu! Igår lärde jag mig mitt första ”yogatricks” och det finns viss förbättringspotential…. Idag har jag varit på en inspirationsdag med your next move, en utvecklingsutbildning för gruppträningsinstruktörer, och testat ”barre move” (Umeåpremiär!), kört yoga move och dansat! Modern dans (tror jag iallafall, det var ballt men jättesvårt iallafall), jag vågade knappt stanna kvar i salen när de andra gick till cykelsalen och kvar var bara instruktörer jag vet är gamla dansare, aerobicsledare, stepkoreografer och gymnaster. Men jag fixade det! Älskar människor (läs: instruktör Åsa Fornander i det här fallet) som får mig klara saker jag inte trodde. Det tar jag med mig från den här dagen, en sån instruktör vill jag också vara. Jag älskar att dansa, jag är bara ganska långsam på att lära mig koreografier och sen när vi fick släppa loss i hennes koncept AfHo, Afro-House, då var jag med i matchen direkt. Föreläsning om coaching och core workshop så nu är jag peppad upp till öronen men helt slut i rutan och tänker krypa ner i badet. Väntar på ett paket från MediStore som förhoppningsvis kommer i veckan med kompressionsstrumpor och balansplatta, december blir fokus på stabilitet och balans har jag tänkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s