Om julbrunch

IMG_0264

Tredje året gillt och nu är det definitivt en tradition med julbrunch. Solen valde att titta fram och ljusa upp den ganska enkla julpyntningen. Otroligt mycket gott som vanligt och härligt att bara få sitta i lugn och ro och prata om året som gått Kaffepannan gick tre varv innan vi var nöjda och efter några timmar bröt upp, jag längtar redan till nästa år. IMG_0258

Efter det gick jag och Sofie ner på stan och kollade in väven som fick Kasper-Salinpriset i fredags! Nyöppnade kulturhuset och jag lånade en ny Jojo Moyes-bok på nya stadsbiblioteket och vi kollade på utställningen på kvinnohistoriska museet. Sedan åkte vi hem till brorsan och lagade en god middag och pratade in på småtimmarna. Vilken alldeles underbar lördag!

Idag väntar en hel halvdag på iksu med inspiration av tre av sveriges främsta gruppträningsinstruktörer. Jag laddar med frukost och kaffe till vinterstudion och tänker att mycket bättre än såhär kan en helg i november inte bli.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s