Om kyliga mornar

Umeå universitet campus snöVissa dagar börjar sämre än andra. Imorse var en sån dag då det bara är att gilla läget. Jag började med att tappa ett ägg i golvet, innan jag hade kokat det… När jag kom ut till cykeln hade låset frusit och när jag till slut tinat upp det med tändare var hela cykeln ihopfrusen. Helt omöjlig cykla på, som en signal om att väglaget var sidådär ändå. När jag skulle låsa igen och lämna cykeln hade låset frusit igen….. In och hämta kabellåset till Vita Blixten och lämna hjälmen och så börja traska. Men som sagt, gilla läget. Jag älskar ju vintern och snön och innan morgonens strapatser var avklarade och jag hade kommit till universitetet hade det ljusnat till en helt fantastisk vinterndag! gran snö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s