Om en dag i Uppsala

IMG_0007

 

Jag har varit i Uppsala över dagen idag på ett jobbmöte. Lyfte imorse från ett frostigt Umeå som bjöd på en magisk soluppgång och marken var fascinerande svartvit av all frost. Varning för grav turbulens gjorde att personalen samlade in alla frukostar (förresten när började man behöva betala för frukost på SAS?) men det blev tack och lov inte värre än att jag inte hann dricka upp kaffet, själva turbulensen lyckades de undvika.

Nu har jag några timmar att slå ihjäl på Arlanda men mejlskörden håller mig sysselsatt och jag sprang nyss på Kenth, vår löparcoach på lägret i alperna i somras, nyss hemkommen från New York Marathon så jag fick en pratstund om löpning, lopp och inställning. Han resonerar lite på sin blogg snabba fötter om likheten mellan träning och resor och jag håller med i så mycket!

Uppsala domkyrkaUppsala domkyrka

2 reaktioner till “Om en dag i Uppsala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s