Om lugn start på söndagen

Mjölkfria kanelbullar

Jag kurar inomhus sedan loppet, det är mysigt höstväder och jag har inga särskilda planer så igår lagade jag två laddningar matlådor, ris & curry-kokosmjölks-kyckling och spaghetti&köttfärsås blir det till veckan för hela slanten. Det var kanelbullens dag upptäckte jag på eftermiddagen så jag satte en bulldeg och lagom till kvällskaffet och några avsnitt game of thrones var det färska bullar. Har startat morgonen med att dricka kaffe och toppa frukosten med ännu mer kanelbullar och legat på kökssoffan med tända ljus och läst en bok och sneglat ut på höstvädret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s