Om måndagsplanering

mjölkfri korvstroganoff Jag är inne i vardagen på allvar och det blir en hel del träning och annat så jag anstränger mig och passar på att planera när jag har tid och möjlighet. Jag började redan igår med att laga korvstroganoff med massa gott i till matlådor för hela veckan. Ikväll ska jag ge mig på att göra matmuffins som jag hoppas går frysa in och bara ta fram de dagar jag behöver mellis innan träning. Återkommer med recept om de blir bra. Det blir billigare, enklare och det är alltid mer planering när man inte tål allt också. Det mesta (som ändå inte är så himla nyttigt) bars, shakes och annat innehåller mjölk och jag äter redan fler bananer än Nicke Nyfiken på en vecka så jag längtar efter lite variation.

Veckans träning ska också planeras, jag har just varit på ett pass bodypump och genrepat den nya releasen så jag kan köra hela nya passet på onsdag.

Imorgonkväll är det somamove, onsdag bodypump, torsdagmorgon somamove och fredag blir nog vilodag. Ska gå kurs i träningslära i helgen men förhoppningsvis hinner jag klämma in lite löpning för att rensa huvudet om inte annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s