Om höstiga fjällfoton

Dimma Ammarnäs

Förrförra helgen var jag i stugan i Ammarnäs och det var så fantastiskt fint fotoväder. Precis när färgerna exploderar mer och mer för varje dag. Jag började fota redan på morgonen då det var lite morgondis och nästan lite frost, och sedan blev dagen bara finare och finare. Bilderna är tagna med min Nikon och jag har inte kommit mig för att redigera dem, de har så vackra färger ändå. 
DSC_5072DSC_5071 DSC_5094 DSC_5119 DSC_5121 DSC_5142 DSC_5147DSC_5168DSC_5181DSC_5175Höst i AmmarnäsDSC_5160DSC_5198

11 reaktioner på ”Om höstiga fjällfoton

  1. Nej det behövs verkligen ingen redigering på dem. Fantastiskt fint ljud. Gillar landskapsbilderna bästa och gräs/blommorna som jag inte vet vad de är för något. Är en sucker för sånt på bild så att säga..

    1. Tack! Ja de behöver liksom inget annat. Även om med redigera tänker jag bara att jag ska lära mig/ta mig tid öka kontrasterna och färgerna något men tar för mkt tid, är fotandet som är roligt

  2. Väldigt fina bilder. Mitt favorit landskapsmotiv är med flera gångar i serien; väderbiten stuga/byggnad, grön äng etc, några träd, berg i bakgrunden och blå himmel. Så dessa bilder gick direkt hem hos mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s