Om att fastna i en myr…och på bild

Visst nämnde jag att vi sprang ner i en myr på loppet i lördags? Och att det satt fotografer där?
Årets bildserie visar hur det gick till när vi kom springande i lugn och ro i skogen… Intet ont anande, det är jag och strax bakom mig har jag min springkompis Stina, vi hade tänkt springa som lag. Jag hade bra dagsform och var kaxig som hare… IMG_8929.JPGMen plötsligt. En överraskning.IMG_8930.JPGoch sen en till överraskning.IMG_8931.JPGIMG_8932.JPGTill slut kom jag lossIMG_8933.JPGOch jag blev så glad att jag visst lämnade min lagkompis i myrenIMG_8934.JPGTur att det finns snälla löpare som inte tar tävlingar på så stort allvar!

2 reaktioner till “Om att fastna i en myr…och på bild

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s