Om ny bloggdesign

Jag har varit på #digitalsensorik ikväll, en kväll för tjejer på sliperiet. Arrangör är geek girl meetup Umeå som jag är med i. Jag hade räknat fel på tiderna så jag kom hem tidigare än jag trodde och blev så peppad av alla duktiga digitala tjejer så jag smackade på med en ny bloggdesign. Vad tycks? Inte någon utav de jag hade funderat på tidigare, men jag är rätt nöjd! Ville ha något enklare och har rensat upp bland allt i sidopanelen också.. Medföljande piller tar jag nu eftersom så håll till godo ett tag. Skriv gärna en rad om det är något särskilt du önskar! En sak jag tycker är viktig, förstår man hur man ska kommentera?

 

10 thoughts on “Om ny bloggdesign

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s