Om morgongympa

IMG_8728.JPGIgår soma och idag indoor walking, härlig start på morgonen! Har varit pigg hela veckan och en dag var jag tidigt på jobbet (alltså typ sju!) och dagen därpå använde jag samma morgonenergi men satte mig med en hög räkningar, anmälningar och annat halvttråkigt som inte blivit gjort, innan jobbet. Är jag bara utvilad är det min bästa stund på dagen och fortfarande är det ljust så tidigt så jag passar på.

Bilden är från igår då det var välkomstmässa för alla nya studenter och även invigning av vårt nya infocenter med pompa och ståt.
Testade rocka och klarade det så bra att jag fick färgade etiketter (och jag det är inget dåligt pris om ni frågar mig!) känner mig redan ett steg närmare cirkusartist!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s