Om att springa stig

IMG_8751.JPGJag behövde visst lite fjälluft, så jag åkte med till stugan i helgen. Jag och Layla har just varit ute på en av de turer som är det jag tränar för, att springa med henne på en stig på ett fjäll, stanna vid en bäck och dricka, titta på utsikten, se på klara höstfärger. Vi sprang till Örnbo, en knapp mil totalt och efter ungefär två kilometer svänger man av från Georges väg och det blir en liten stig full av rötter, stenar och spänger som dessutom är ganska brant. Väl framme är utsikten bedårande och hemresan gick i ett härligt tempo och mina nya skor gjorda för svår terräng sitter som gjutna!IMG_8745.JPG
IMG_8752.JPG
IMG_8748.JPG
IMG_8750.JPG
IMG_8753.JPG
IMG_8756.JPG

2 reaktioner på ”Om att springa stig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s