Om att cykla i kortbyxor

bild 3 (4)Äntligen! Nu börjar den här motionsformen ta sig på allvar. Igår var det premiär för kortbyxorna och ikväll har cyklat till Bettnäs och känt på vattnet. Passade på fota också när vi blev stående i ett vägbygge och väntade på lotsen. bild 1 (3)Jag tänker ofta när jag cyklar runt hur fantastiskt vackert det är och förstås rycker det lite i instagramnerven men det bästa är ju att njuta i fulla drag där och då. Grönt och lummigt överallt men svalt i havet får jag väl erkänna.bild 4cykeltur bettnäsVatten och bananpaus på kära gamla bettan. 

En reaktion till “Om att cykla i kortbyxor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s