Om att göra sig fin

bild 1 (4)

Den stora dagen börjar närma sig, både dagen jag ska på cykelutflykt men även bästa Josses bröllop! Det känns som att jag levt i ide hela vintern, har mest haft träningskläder, mössor och cykelhjälm på mig. Så nu har jag gjort ett riktigt ryck, (kategori: tusenmilaservice) och gjort slingor, vaxat benen, klippt mig och målat tånaglarna. Hörde en podcast med Mustafa Mohammed som alltid klipper sig när han känner sig i bra form, en del andra gör det tydligen inför lopp. Jag har aldrig ens tänkt tanken så, men däremot inför semestern och andra tillfällen känns det kul att kunna få känna sig lite extra fin. Och cyklister vaxar ju benen så jag börjar nog faktiskt vara redo både för bröllop och den där lilla rundan runt sjön.

bild 2 (3)Källberg & Elmberg använder bara ekologiska produkter och det är så fint där så man bara myser, och att bli bjuden på en såhär lyxig kopp kaffe när man kommer på morgonen. Alla tummar upp!

 

Fick så snygga lockar också att jag inte kunde låta bli ta en selfie. Nu är jag redo för bröllop!Källberg Elmberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s