Om boksläpp för BAKA

underbaraclara och annakarin boksläpp umeå

Lite bilder från i torsdags när jag var på boksläpp på Kii med Annakarin och Clara som skrivit boken BAKA, en receptbok för barn mellan 6-9 år.
DSC_3471

Direkt från vardagen en torsdagkväll till festligt firande. Rabatt på barnkläder, goodiebags för de som shoppade något och så en liten kort berättelse om bakgrunden till boken och vad författarna hoppas uppnå med den – en kreativ bok för de som inte vant sig vid att läsa recept rakt upp och ner. Illustrationerna, fotona och layouten är verkligen inpsirerande, och tanken är att de små ska klara sig själva förutom vid de lite farliga momenten som till exempel gräddning. Ska bli spännande baka med mina små kompanjoner, de har bakat med sin moster sedan de var riktigt små och jag är rätt säker på att jag snart kan luta mig tillbaka på kökssoffan och bara dricka kaffe medan femåringen fixar fikat själv. DSC_3476 Kii är så fin lokal dessutom, och sedan de tog över schmäcks lokal och började med inredning också har det bara blivit ännu mysigare. 
DSC_3492

DSC_3496 DSC_3477Boken är slutsåld innan release (!) men nya ex är upptryckta och författarna hade ett litet lager som vi fick köpa och få signerat. DSC_3482

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s