Om storstad

20140518-161521.jpg
Jag är på vift igen. Imorse kändes det motigt, träningsvärk (kategori: eskalerande) från igår och det hade varit skönt få fortsätta den soliga dagen i Umeå efter brunch på altanen hos mamma och pappa och bara ta det lugnt. Men vips är jag i Stockholm och väl här njuter jag av värme och storstadskänsla! Sitter på hotellets riktigt mysiga innergård och lyssnar på fågelkvitter och trafik i bara kortärmat. Den första strosande promenaden (kategori: nödproviantering) längs Odengatan fick mig genast ångra att jag inte tagit med mig kameran men vi ska på inspirationsdagar med jobbet så det blir dels ganska fullt upp och mina möra axlar kommer nog tacka mig för att slippa släpa den. Har skrivit race report från igår men väntar på att få någon häftig bild att illustrera det med från den trogna hejaklacken.
20140518-162104.jpg

En reaktion till “Om storstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s