Om vårkänslor och en massa skit

grönska i berlin

Idag har solen lyst över Umeå och rabarbern och jag har suttit ute och läst nere vid mina små odlingslådor på gården, varit och fikat i solen med vänner och påbörjat storstädning inför loppis om två veckor. Äntligen har jag ett datum att se fram emot. Men ju mer jag städar, desto mer skit ser jag…. Har bott i samma lägenhet alldeles på tok för länge vad gäller saker, rensade kylskåpet och hittade syltburkar som gick ut 2010… Nog för att det mesta håller längre än det står, men det finns gränser även för min tarmflora. Dags att på allvar börja planera årets odlingar, längtar tills allt är bara grönt, grönt, grönt!

Bilden är från en studieresa till Berlin 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s