Om en kopp kaffe

20140420-205509.jpg
Oj vad snabbt påsken gick! Vi åkte hem idag en hel konkarong med ungar, släp, kusiner och packning och såklart var det jättefint väder just som vi skulle till att åka. Men väl iväg är det alltid skönt att komma hem tidigt och jag hann träffa bästa Josse och fästman och kramas, dricka kaffe och prata om den stundande högtidsdagen!
Med sig hade hon ett loppisfynd som liknade en av mina plötsliga förälskelser på ett café i Amsterdam, ett gäng espressokoppar med svartvita foton på. Är det nåt som alltid får plats i mina skåp så är det fler kaffekoppar. De används ju bara av positiva anledningar och bevisligen är det värt att spara i hundra år för plötsligt kan de passa till chokladpudding

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s