Om resesällskapet

Jag har rest massvis själv, jag tycker det kan vara ganska skönt att få bestämma helt själv och alltid lär jag känna nya människor. Att resa själv innebär sällan att vara ensam. Ofta tycker jag att det är människorna som gör en stor del av om inte resan så av upplevelsen, oavsett om de är vänner eller tidigare bekanta eller helt nya.

Den här resan förgylldes definitivt av sällskapet, som jag inte träffat innan.

gruppbild sanddynKatja, jag, Lena, Janicke, Monica, Towe, Helena och Peter

Katja – driver skimbaco livestyle, proffsresebloggare ut i fingerspetsarna och har lärt mig massor.

Lena – driver Ladies abroad tillsammans med sin dotter som inte var med oss på resan.

Janicke – proffsbloggare som driver norskareiseblogger och var den som samordnade hela resan och bjöd in oss.

Monica – fotografen som fick mig få ordning på ISO i ökenljus och inomhus.

Towe – min rumskompis hela resan som bott i Thailand länge och har bloggen towis.se

Helena & Peter – bor på husbåt, reser med husbil och bloggar om det på freedomtravel

Samtliga har även instagram och alla bilder från resan hittas under hashtaggen #marokko14

Många fler har gjort resan möjlig, bland annat våra två chaufförer i jeeparna som tog oss över atlasbergen och rätt ut i öknen. Vår bil kördes av Hassan. Otroligt bra förare som fick mig att känna mig trygg över de minst sagt vidunderliga vägarna, slumrade både en och två gånger och tjöt av skratt när jeepen körde upp längs sanddynerna. Framförallt var det roligt att få användning igen för ett av de få ord jag kan på arabiska: al mohkaif (stavning mycket oklar)
DSC_1805

captain hassan

 

8 reaktioner till “Om resesällskapet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s