Om att komma hem

Image

Borta bra, men hemma förr eller senare. Flygningen gick bra, helt klart och lugnt väder och jag har suttit och tittat på Europa genom fönstret från över 11000 meters höjd. Det var en mäktig känsla när jag såg spanska kusten övergå till hav under oss och sedan hur vi flög in över Afrika.

Afrika, det är ju så långt bort nästan som det går att tänka sig. Och vet ni vad som är ännu längre bort?

Sahara.

En fantastisk resa till ända, men med oändligt många nya minnen och foton. Extra kul att spendera all tid med fotografer, bloggare och sociala media-nördar som jag själv, vi har varvat hejdlöst fotande, respektfullt väntat på varandra med att börja äta, inte av artighet utan för att alla ska hinna ta bilder, och mellan de korta wifi-stunderna har det varit skön digital detox och många härliga skratt.

Image

Till exempel var det inga problem att stanna jeepen och hoppa ut när jag såg Det Perfekta Akaciaträdet.

Jag sov i stockholm i natt och kom hem mitt på dagen idag, har ägnat eftermiddagen åt att handla, laga matlådor, tvätta och packa upp. Helt vanliga saker alltså, plötsligt börjar allt återgå till det välbekanta. Någon (gissa) har lärt mig hur skönt det är att komma hem en städad lägenhet så mest njuter jag. Ska ta en löptur längs strandpromenaden och andas kall, frisk luft men sen tänker jag fortsätta njuta och frossa i foton och skriva resten av kvällen.

Image

2 reaktioner till “Om att komma hem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s