Om att ta med sig känslan av Atlasbergen

Image

Jag har kvar känslan av Atlasbergen i mig fortfarande, och jag hoppas den håller i sig länge, länge till. Att variera och låta olika saker inspirera varandra gillar jag skarpt. Nu i veckan har jag tagit med mig känslan när jag står uppe på ett berg eller fjäll, och slås av hur vacker utsikten är och jag automatiskt gör en stor inandning med hela bröstkorgen, hem till mina pass i somamove och organic bodywork. Jag har försökt förmedla det nu då jag varit tillbaka i vardagen på gymmet och igårkväll fick jag kommentaren efter passet att ”när vi gjorde sumostegen och utfallen var det bara lägerelden som saknades!”. Det var banne mig den finaste komplimang jag fått på länge.

Image

Över 2600 m ö h. Ibland är passagen stängd på grund av snö. Vi hade tur.Image

DSC_2359

Image

Image

Image

 

 

8 reaktioner till “Om att ta med sig känslan av Atlasbergen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s