Om att få resa till Marocko

Johanna Westberg i Amman

Så här kommer nyheten: Jag ska åka till Marocko för att blogga! Skriva och fota och rapportera från resan. Det är Norske reiseblogger som samordnar och jag vågar knappt tro att det är sant. Men vi har fått flygtider och väntar på programmet, fyra heldagar på varmare breddgrader, fullt av aktiviteter.

Jag har aldrig varit i Marocko, eller ens i Afrika, det närmsta är förstås Spanien men jag tror det kommer vara mer likt Jordanien, men det återstår förstås att se. En kombination däremellan, kanske?  Det är redan mer än fem år sedan jag var i Jordanien senast! Ofattbart vad fort tiden går, längtar som en tok att äta riktig god falafel och hoummus igen. Gå i sandaler. Fota. Skriva.

Kanske åka lite ökenjeep?

jeep wadi rum 4WD

12 reaktioner till “Om att få resa till Marocko

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s