Om sommar och semester

20130728-222342.jpg
Jag har haft en så bra sommar och semester med allt som hör därtill plus vackert väder i en vecka nu. Alla förutom lillebror i Ammarnäs, härliga löpturer, flotteturer, utomhusjobb, massor med bad äntligen, bastu, fika, bakning, Umeå fotbollsfestival och brunbränt skinn. Jag har en dag imorgon att smälta allt, sen känns det helt okej att börja jobba. Många minnen är laddade att tas fram under kalla, mörka vintern.

20130728-222805.jpg

2 reaktioner till “Om sommar och semester

  • Vilken härlig semester du verkar ha haft. Vi har också varit och vandrat (v 27), men på gränsen mellan Härjedalen och Jämtland. Vi hyrde stuga i Klövsjö och har tagit dagsturer i Klövsjö och Vemdalsskalet med omnejd. Jag hoppas dina fötter och ben har återhämtat sig.

    Kram Helén

    • Tack ja den har varit underbar! Ska genast läsa om eran vandring, visst blir man sugen direkt på mer?:) Hoppas detsamma för dina ben och fötter! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s