Om att ta över en chokladbutik

 

 

 

För en tid sedan sökte SelectedSeven nya ägare. Nu är det klart, det är jag, Macke och Sofie som tar över! Känns superspännande och vi har haft påsklov i butiken och börjar nu med att leverera de order som kommit in. Det är en webbutik med främst choklad, allting mjölkfritt och det mesta antingen ekologiskt och/eller fairtrade. Passar in rätt bra på mig, är totalt frälst och påsklovstokig i att äntligen kunna dricka varm choklad! I sinom tid ska det nog bli lite uppdateringar och ”vår prägel” men tills vidare hittar ni den precis som vanligt på www.selectedseven.se

Läs hela pressmeddelandet här

7 reaktioner till “Om att ta över en chokladbutik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s