Om en regnig lördag 

  Det regnar och är grått, och mitt humör känns likadant. Jag startade dagen med underbart bra yoga som var en fröjd för själen men sög all must ur musklerna. Känner mig lika grå som regnet och försökte med att shoppa en tröja, tänkte det verkar ju funka för en del. Det funkade inte alls, men tröjan är fin så den kommer till användning ändå. Jag hade tänkt att jag skulle fika på cafe på väg hem från gymmet också, för att mysa i regnet och njuta av att ha en oplanerad lördag men de hade tagit bort den enda mackan utan ko-ost från menyn så jag tålde ingenting och fick gå hem istället. Jag fuskade lite igår på lunchen och åt pesto med ost med löftet att ”om jag inte överlevde fick jag komma tillbaka.” Ovärt.
Jag gjorde en god macka med getost hemma, åt lussebullar för första gången i år och sen slocknade jag i soffan och vaknade nån timme senare och nu känns det lite ljusare. Det smattrar fortfarande mysigt mot fönstret och jag ska på konsert med Ulrik Munther ikväll iklädd en ny tröja. Helt okej ledig lördag totalt sett. 

En reaktion till “Om en regnig lördag 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s