Oslo

Oslo opera

Semestern närmar sig med stormsteg och man får inte planera för mycket, samtidigt som man inte får erkänna att man inte har några planer heller. Och hur nice det än vore att ta det som det kommer, så kan det bara sluta på ett sätt: för dyrt eller inte alls. (okej, två)

Så det är dags börja beta av de punkter planer som är gjorda och den här månadens förvärvsersättning hann bara in och landa innan jag återigen började pytsa ut monetära bidrag till flygbolagens fortlevnad. Äntligen kärt återseende av vackra Oslo, och fina vännerna. Trojkan från tågluffen som ska ses igen, det är hög tid. Över ett år sen alla tre. Och för mig över två år sedan jag var i Oslo, den gången med jobbet. Längtar redan jättemycket!

En fin Oslo-guide har jag nyss läst hos Karolina som vanligtvis skriver om inredning både på bloggen it’s a house och numera även i Umeåguiden! Passar kanske bäst för barn och inredningsintresserade, och därför är den ett bra tips eftersom jag tror många barnfamiljer väljer Oslo, det kanske kan kännas lite dyrt men det är en fin stad och det är inte så långt men faktiskt ändå utomlands. Och själv halkar jag ju inte in och tänker på just barnvänligheten alla gånger. Får återkomma med en egen liten reseguide därifrån när jag kommer tillbaka.

Gillar man inredning och Norge har trendenser just tipsat om några läsvärda norska inredningsbloggar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s