Per Holknekt på Umeå Fashion Week

Han var såå bra.

Sett fram emot det här länge, och med en liten oväntad början helt utan manus och ett rörelsemönster på scen som påminner jättemycket om nån jag känner men inte kommer på vem, så satt jag totalt gripen hela historien (alla historierna) igenom.

Inspirerad, taggad, fokuserad och LUGN till tusen. Kan han, kan jag. Kan vem som helst.

Jag behöver inte stressa, jag kan göra det jag vill göra, jag ska göra det jag vill göra och jag ska göra det bra. Med det inte menat ligga kvar i sängen eller tro att man blir rik av att kolla på A-ekonomi.

Han hade fått många goda råd, varav ett av sin pappa. ”Det är bättre att vinna än att förlora”. Det gillar jag.

Rik behöver jag inte bli heller. Men försörja mig på det jag vill och bli bra på det jag tycker om, det ska jag fanimej göra.

En reaktion till “Per Holknekt på Umeå Fashion Week

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s