Egen yoga

Äntligen är jag tillbaka i lite rutiner med egen yoga och tid efter skidsäsongen för att gå på andras yogaklasser. Jag hade längtat men prioriterat skidorna och så kommer jag på iksu på Moas klass och hör henne säga att nästa vecka är det  hennes sista klass innan föräldraledighet, så typiskt! Bokade direkt in den klassen och även en workshop i andningsmedvetenhet på yogastudion. Så skön lördagförmiddag, oj vad min kropp och knopp behövde det! Har gjort ett ryck hemma också och nu är äntligen tredje rummet röjt från inflyttningsgrejer och går att yoga i, även om jag också pysslar på där fortsatt med målande av möbler och syr grejer. Det är precis så jag vill ha det!

Jag har lätt för att tänka ”nu får det inte gå så länge mellan gångerna på yogastudion” eller ”jag ska aldrig mer sluta yoga hemma varje dag” men jag har jobbat för att släppa sånna tankar. Allt har sin tid och jag hittar tillbaka. Lite morot och piska behövs absolut ibland, men också en tillåtande inställning. Mitt bästa tips är förresten just det för att få yoga att bli av: hitta en plats där mattan kan ligga framme. Då blir det alltid av lite mer än om det ska till ett projekt och hämta mattan i förrådet. Själv försöker jag väva in prehab och löp- eller skidspecifik styrka för fötter och höfter i stunden på yogamattan, ett sätt att få det att bli av. Som tur är så är Moa kvar på yogastudion en månad till och vi har ju massor med andra grymma yogalärare på iksu som jag ser fram emot att gå och yoga för!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s