Årets första dopp

Jag är i Göteborg och här är det sommarkänsla så det dånar om det. Vi landade i onsdagskväll och klev av planet till en känsla av utomlands, ni vet när det är varmt och fuktigt i luften och doftar grönt. Såå underbart! Och så plötsligt, men ändå nu efter två dygn har vi fått hybris och suttit och frusit i sommarkläder på en uteservering hela kvällen. Igår var det 27 grader varmt och efter lite förberedelser inför festen i helgen så åkte vi och badade i Härlanda tjärn, galet mycket folk och sommarlovsstämning. Påminner om sommaren jag spenderade i Oslo för längesen där alla åkte till stranden och åt grillade och badade efter jobbet, det finns till och med enkom sophållare för engångsgrillar.

Idag har vi tagit en löprunda genom Slottskogen, botaniska trädgården och Änggårdsbergen följt av en hel dag shopping, glass och kaffedrickande på stan. En riktigt bra dag och fortsatt sommarlovskänsla, med en touch av fjortiskänsla som är den period jag spenderade mest tid här på både basket- och fotbollscuper. Basketcupen vi åkte på i flera år är faktiskt den här helgen så man ser lag på stan åka spårvagn med basketbollar så det är en riktig blast from the past. Imorrn vankas 30-årsfesten jag åkte hit för, det ska bli kul att toppa den här helgen med!

3 reaktioner till “Årets första dopp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s