Gästspel Mattias Dahlgren på köksbaren

Igårkväll var jag med familjen på köksbaren och käkade. Vi hade bokat för flera månader sen och jag hade hunnit glömma bort det så det kom som en finfin överraskning. En vanlig torsdag, strax efter sista yogapasset med Moa innan hon går på föräldraledighet från Iksu, satte vi oss till dukat bord och åt en fyrarätters. Jag är ingen gourmet eller matkonässör så jag ska inte ge mig in på några försök att beskriva annat än att det var så vansinnigt gott. Jag tog en morotsrätt som tydligen är en av hans specialitéer och den var magisk. Sen en laxsashimi, griskind i gröncurry och så avslutningsvis en sorbet med persika och nötter. Så jädrans gott! Vilken start på helgen, nu är det bara att riva av den här arbetsdagen och sen är det långhelg. Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s