Mitt vår- och sommarschema Iksu 2018

Våren har jag precis som i höstas haft soma move och yoga för löpare på iksu plus på måndagar och det fortsätter nu mot sommaren också även när schemat i övrigt trappas ner något. Håll alltid utkik i appen eller på iksus bokningssida för gällande schema. Senaste veckorna har det varit ett uppsving både på soma move och yogan med fler deltagare och flera nya också som provar på. Superkul! Det är fler än jag som behöver smörja lederna inför att kunna springa, fjällvandra, leka på gräsmatta och sånt i sommar så är du en av dem så kommer du också. Alltid opretentiöst, fokus på rörelseglädje och dagsform. Vill du släppa alla tankar du nånsin haft är det soma move du ska testa, vill du istället jobba lite med det mentala samtidigt som med kroppen då är det yogan. Välkomna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s