Solskenspromenad

Vilken solbrist jag har alltså, längtar efter ljus och pigghet så oerhört just nu! Solen och ljuset börjar ha återvänt men då är det istället svinkallt så det gäller att passa på mitt på dagen eller klä sig rejält. Jag var ute i helgen och åkte lite skidor och gick en promenad mitt på dagen medan temperaturen var någorlunda kring -15 men det var som att öppna en kran av ljusterapibehov och jag blev nästan ännu tröttare efteråt. Så imorse tog jag en promenad till första mötet som var in till stan, så lagom promenadavstånd på ungefär en halvtimme, så himla skön start på dagen och det blir inte kallt med kläder. Älskar min nya dunjacka från crafts Falun-VM-edition jag köpte på rea strax innan OS. Och ÄNTLIGEN är det inte mörkt på väg till jobbet heller.

Det märktes även på yoga för löpare igårkväll att löpsäsongen börjar spira, många deltagare och det värmer och peppar mig som instruktör. Själv hoppas jag på en fortsatt skidsäsong ett tag till så jag ska inte klaga på vädret, tänk att vi fick en vargavinter och att Vasaloppet i år har problem med för mycket snö på banan, senaste åren har det nästan fått ställas in på grund av för lite snö…

Jag har skaffat mig en andningsmask för att kunna åka även om det är lite kallt som jag precis fått hem, tänkte testa den ikväll och jag tror faktiskt att jag ska ge mig ut på ett äventyrspass med pannlampa och andningsmask och utforska rödberget, det borde gå att öva lite skejt uppför den lilla slalombacken där om inte annat… Känner att jag behöver något lite annorlunda för att träningspeppa mig själv!

En reaktion till “Solskenspromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s