Äntligen OS-soffa

Godkväll på er! Jag rotade fram datorn för jag vill önska en trevlig helg, jag har landat i soffan med en konstig känsla i kroppen. Det är trötthet men också avkoppling, efter en vecka med aningen lite skidåkning (det är ju mitt smörj för kropp och själ), men med perfekta marklyft och frigörande yoga igår och inte minst den stora nyheten: jag har blivit med terminalglasögon. Vuxenheten är ett faktum och spänningshuvudvärken som ett brev på posten. Men jag har min första hemmafredag för i år och vad passar bättre än att OS precis dragit igång? Jag älskar OS, mästerskap och massor med skidåkning och annat framför. Nu har jag sett OS-kväll med Jessica och Anja och ger dem högt betyg och blir nostalgisk och lätt åldersnojig med insikten om att mina barndomshjältar sitter i studion med grått skägg och det var ett kvarts sekel sen Foppa, skägglös, trollade in straffen bakom Corey Hircsh och jag minns det. Som igår. Jag gillar tiderna dessutom, längdskidorna som är min favorit har fått frukosttiderna, imorgon blir det kaffe och Kalla. Gurkmejahavrelatte och rawchokladboll på avion då jag intervjuad min kompis om projektledningsmetodik (på riktigt babblade vi om det i två timmar innan vi fortsatte babbla om yoga och livet i fem timmar till) Få pass men ett av dem var här, strax efter lunch i tisdags precis när temperaturen stigit till bara ca -10 och just innan snön började falla igen. Andra passet var ikväll, en halvtimmes friskluft efter jobbet i nollgradig pist. Jag tar budskapet på största allvar, inte minst den här helgen. Hoppas ni också får göra något ni blir glada av i helgen!

Trevlig helg!

4 reaktioner till “Äntligen OS-soffa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s