Helg med AW, Jesper Rönndahl och utflykt

Så var det helg igen! Jag blev väckt i vanlig vardagstid av Charlie som vanligt, han köpte inte att det var lördag utan ville gå upp och att jag nödvändigtvis skulle med. När jag väl kände efter så gjorde det ingenting alls, jag var faktiskt pigg och utvilad! Det blev inte så sent igår och vet ni, det har blivit ljust på mornarna.

Jag och mamma var på AW igår på elite hotels restaurang artonnittiosju. Hon fick det i julklapp förra året så det var hög tid att växla in den om vi säger så. De serverade ”mumsbitar” vilket visade sig vara rätt stora portioner men vi tog iallafall en av varje var och det slank ner med ett glas rött naturvin utan problem. Så gott! Det var det första jag åt efter köttuppehållet och det smakade bra, det blev en odramatisk come back. Sen tog vi en smarrig efterrätt som de förvandlade till mjölkfri med kokossorbet med kaffesmak, på en nötmaräng och kanderat äpple till. Mätta och belåtna gick vi sen till Väven och såg Jesper Rönndahls föreställning ”senaste nytt” och höll på att skratta ihjäl oss. På riktigt. Jag tycker han är så kul! Har velat se honom jättelänge och visste inte ens att han skulle komma hit så gissa hur glad jag blev över den födelsedagspresenten!

AW på artonnittiosju

Nu sitter jag med en kaffe och tänt ljus och läser utflyktsbok, svarar på lite facebookmess från kompisar och bloggar. Jag älskar sånna mornar egentligen och gärna tidigt, men oftast är jag för trött och behöver sömnen och under vintern är det nästan hopplöst. Det går ju förstås att skapa samma feeling fast bara lite senare med långfrukost och så, men det har blivit så mycket annat och jag har velat ut och fånga dagsljus på skidor och så vidare. Idag ska jag iväg strax innan nio så jag hade inte räknat med någon sån tid alls så desto mer uppskattar jag det! Jag behövde dock upp i tid för att packa lite, ikväll blir det nämligen utflykt till Bäcksjön!

Godaste frukosten och födelsedagspresentboken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s