Fjällhönor, pilates och kantareller – v. 33-34 2017

Förra veckan när jag skulle börja på ett veckosvep så visade det sig att jag bara hade tagit en enda bild på hela veckan:

En bild på en drink på en AW på båten med fjällhönorna. Det är så vi kallar oss, vi som åker till min stuga sista helgen i augusti varje år. Vi firade av en flyttfågel i gänget som ska flytta till Luleå och planerade lite för årets helg. Det var ungefär det jag gjorde som var minnesvärt den veckan alltså. Helgen var lugn och ägnades åt sånt där vanligt helggöra som blir när jag har en helg hemma. Firade också en 12-åring som bjöd på hemmagjord mangosorbet hon snott ihop själv, galet gott.

Veckan därpå var det så dags att åka till stugan i Ammarnäs och det blev en lika bra helg som det brukar, även om vi var färre i år. Hoppas hela flocken är samlad nästa år igen!

Utsikten jag aldrig blir trött på

Vi börjar veta var kantarellerna bor

Vi var inte i form för löpning nån av oss så efter svampplockning gick vi till Långflytje.

Och på söndagen gick vi till Örnbo

Vi åt som vanligt sjukt gott, mest ute. Bäst i år var Fish tacos, det var banne mig lika gott som på Hawaii.

Och såhär gott åt jag när jag kom hem. Årets bästa kvällsmacka.

Jag såg:

Förutom de fantastiska vyerna i Ammarnäs som jag älskar så såg jag ikapp Game of Thrones. Så himla bra jag tycker det är!

Jag läste:

Inget, men jag lyssnade på en jädra massa poddar.

Jag tänkte:

Om veckorna går såhär fort så är det lika bra att börja julpynta redan nu. Herregud vad fort det går nu när allt dragit igång.

Jag tränade:

Jag har fortfarande ont i en fot så det blev alternativ träning (riktig träning alltså men som alternativ till löpning). Indoor walking och spinning fick ersätta och det är ju faktiskt riktigt roligt att gå på andra pass en inte går på i vanliga fall så ofta. På spinningen, som heter cykel numera, hade jag sån överskottsenergi och var så lycklig att foten inte gjorde ont att jag tog i så jag kom upp i tre slag under maxpuls och lät som en drake. Det var efterlängtat med en genomkörare, det är svårt förstå hur mycket träningen påverkar när allt bara går mest på rutin.

Jag började också en pilateskurs på IKSU, superkul och nyttigt att lära sig mer om bålträning som det är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s