Äntligen regn

Jag har haft en solig sommar och en aktivitetsfylld semester och jag har badat minst femtio gånger i nästan trettio grader i Stilla Havet (och ofrivilligt en gång i iskalla vindelån). Idag var det dags att börja jobba igen och imorse sken solen men innan jag hann hem vid femsnåret så var jag sjöblöt av regn. Väl hemma är lägenheten sådär regnmörk som den blir en grå sommardag. Vet ni, jag tycker faktiskt det är härligt!

Jag har längtat efter att sitta inne och skriva och fundera, titta på bilder och redigera. Jag vet inte hur många blogginlägg jag påbörjat i huvudet, innan jag i nästa stund uppgivet tänkt att jag som inte ens öppnar datorn kanske borde tänka en gång till med alla bloggplaner. Såklart vill jag också ha solig och varm sommar och det är bara att njuta så länge det varar. Men de regniga kvällarna kommer ju, träningsfria och helt oplanerade är de ibland också. Så nu har jag gjort matlådor och ingefärsshotsen puttrar på spisen (hej höst, jag är redo!) och jag har äntligen satt mig ner i mörkret framför skärmen. Såklart börjat med det roligaste, fundera på layouter till inläggen. Vad tror ni, lite Hawaiinspiration i höst kanske?

Hawaii.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s