En riktigt trevlig helg

Lugn lördagmorgon och jag sitter med en kopp kaffe och filosoferar över hur mycket jag har att glädjas över just nu. Igår var en toppenfredag på jobbet som började med spinning och CX och den där sköna känslan hela fredagen. Jag började med morgonspinning på fredagar i Luleå när jag pluggade och sen har det varit sporadiskt, jag har tränat mycket på mornarna, alla möjliga träningsformer både ute och inne, och i perioder går det bra och i andra är jag för trött. Men det är nånting särskilt med just spinning på fredagmornar, då känner jag verkligen det där eftersträvansvärda ”pigg resten av dagen”. Att få ta med sig den känslan in i helgen är ju perfekt. Det var även tacobuffé, valborgskör utomhus på campus och den årliga robottävlingen i MIT-huset, så dagen kryddades kan vi lugnt konstatera.

Den här bilden la jag upp på instagram för några veckor sedan. Den innehåller faktiskt alla utlandsresor jag har just nu att se fram emot.

  • Oslo – Bergen på kristihimmelsfärdshelgen, åka tåg och bara vara med pappa och brorsan
  • San Francisco och Hawaii med Maria och Elisabeth i juni-juli
  • Barcelona löpning i Montserrat en löparvecka i oktober jag har bokat med några löpcoacher jag följt digitalt sedan några år och med Amanda som var med oss till Hemavan. Jag kunde inte låta bli.

I helgen är Maria här så vi ska strax åka och simma, hon är min simcoach och simkompis, jag har inte simmat själv sedan hon var här i julas men nu blir det ändå premiär på 50m för mig, håll tummarna jag inte behöver vila i kanten. Imorgon ska vi springa och det känns så himla roligt att ha ett långsiktigt mål, som dessutom inte är ett lopp. Jag vill bara springa så jag är i form att uppskatta en löparvecka i bergen vid Barcelona till fullo. Efteråt ska vi käka brunch och uppdatera oss på livet och framförallt på Hawaiiresan. Jag är så pirrig! Sen blir det ju Valborg och jag är bjuden på middag och sen en härlig extradag att göra typ ingenting. Kanske baka chokladbollar eller något annat litet för mänskligheten men stort för en ledig dag. Hoppas ni får en fin helg!

7 reaktioner till “En riktigt trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s